Vinna hund banan: Trifecta satsningar kan göra dig stora pengar
Greyhound racing handikapps är tuff nog när du försöker endast att välja en vinnare hund banan. Det blir ännu mer komplicerat när du försöker lista ut vilken 3 hundar av 8 kommer i första, andra och tredje. Som är varför trifectas betala mer än Win, plats, Visa eller Quiniela satsningar.

Om du har förbi spela trifectas eftersom de kostar mer att slå, är här ett tips som kan hjälpa dig att bryta sig ur din gamla hjulspår och våga vinna trifectas. Det tar lite mer strategi och tänkte, men det är en beprövad strategi för att vinna trifectas oftare.

Först av allt, en massa människor kommer att berätta att - om du kan plocka en quiniela - du kan plocka en trifecta. Pojke, jag önskar att det var sant. Jag är ganska bra att plocka quinielas med 3 eller 4 hund lådor. Plocka trifectas med samma antal hundar, är inte lätt. För mig och många andra spelarna är det det tredje hund som får du.
Du satsar 1/2/3 och 1 och 2 kommer i första och tredje med 6 mellan dem för andra. Där går din insats. Nu, om du hade handikappade loppet, beslutat att du gillar den 1/2/3 och 6 i quiniela, du skulle ha gjort pengar det vadet.
Men beslutar att du gillar den 1/2/3 och 6 för trifecta betyder du har att spendera $24 för att satsa en trifecta låda. Tja, du säger, vad är $24? Någon trifecta kommer att betala minst det och förmodligen mycket mer. Sant, men - och detta är ett mycket viktigt "men" - bara om de kommer.

Vad händer om du missar tre trifectas och tryck sedan en som endast betalar $200? Med en box insats får du hälften. Om du satsar $24 a race och slog även en av fyra lopp och trifectas inte betalar som bra, du förlorar pengar. Och träffa en av fyra driver det. De flesta spelarna är lyckliga om de träffar en eller två trifectas ett program.
, vi är tillbaka till 3 hund lådor för $6, rätt? Tja, det inte är ditt enda alternativ. Min favorit trifecta insats är en tri-nyckel satsning. Om du skriver två hundar över två andra hundar, kan du fler alternativ för dina pengar. Till exempel jag handikapp en ras och besluta att jag gillar de 1/2/3 och 6 hundarna. Jag vill inte spendera $24 en box, här är vad jag gör.

Jag plocka två hundar som jag tror har störst chans att vinna och spela upp dem över de andra två hundarna här: 1/2 över 1/2 över den 3/6. , om det kommer i 1/2/3, 1/2/6, 2/1/3 eller 2/1/6, samlar jag. Jag har spenderat $8, inte $24. Sant, jag har bara satsa 8 kombinationer, men de är kombinationer som jag tycker är mer benägna att komma in än resten av kombinationer med dessa siffror.

Låt oss inse det, många gånger när du satsa fyra hund trifecta lådor, du inte är tokig i två av hundarna som ni över de andra två. om du inte tror att alla fyra har lika stor chans att vara först och andra, varför satsa dem på så sätt? Varför inte ge mer vikt till två som du mest?

Prova detta nästa gång du handikapp en ras och hitta fyra hundar som du gillar med två som ser mer sannolikt att vara i quiniela. Använd ett bra system att handikapp och satsa tri-nyckel insatsen som den jag visade bara dig.